ʻO ka hoʻokumu ʻana o ka ʻōnaehana ʻōmaʻomaʻo akamai

ʻO ka ʻōnaehana hale ʻōmaʻomaʻo akamai haku mele_副本

Hiki i ka hoʻohana ʻana i ka hale ʻōmaʻomaʻo akamai ke hoʻokō i ke kumu o ka hoʻonui ʻana i ka hana, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi, hoʻoponopono i ka pōʻai ulu, a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā pono waiwai, mahalo nui i kēia mau ʻōnaehana o ka ʻōmaʻomaʻo akamai.

(1) naʻauao hale kōmaena ʻike ʻike module

Hoʻomaopopo i ka ʻike, hoʻoili ʻana a me ka loaʻa ʻana o nā hōʻailona kaiapuni i ka ʻāina ʻōmaʻomaʻo (me ka carbon dioxide, ka mālamalama, ka mahana a me ka haʻahaʻa a me nā ʻāpana lepo).

(2) naʻauao wikiō nānā module

E hoʻomaopopo i ka nānā ʻana i ka wikiō ma ka hale ʻōmaʻomaʻo, a hāʻawi i ka nānā wikiō a me ka hana palekana i loko o ka hale ʻōmaʻomaʻo.

(3) module hoʻomalu lako naʻauao

Hoʻohui pū ʻia me ka ʻike i hōʻiliʻili ʻia, hiki ke hoʻokō ʻia ka manual mamao a i ʻole ka mana otometi no nā mea hoʻokele kikowaena i loko o ka hale ʻōmaʻomaʻo, e like me ka peʻahi, ka pale pulu a me ka malu o ka lā.

(4) naʻauao hale hoʻonaʻauao anuu hooponopono module

E hoʻomaopopo i ka mālama ʻana, ka nānā ʻana a me ka hoʻokele ʻana i nā ʻike like ʻole i hōʻiliʻili ʻia mai ka hale ʻōmaʻomaʻo; Hāʻawi i ka hana hoʻonohonoho paepae; Hāʻawi i ka nānā ʻana naʻauao, hoʻihoʻi a me nā hana alaala; Hāʻawi i ka plug-in hōʻike wikiō a me ka mana hoʻokele i loko o ka hale kōmaena; hoʻokele hoʻokele no ka hoʻokele ʻana i ka ʻōnaehana hoʻomalu greenhouse.


Ka manawa hoʻouna: Mar-28-2019
WhatsApp kamaʻilio pūnaewele!